Assieraden

Gedenksieraden kun je ook samen met ons ontwerpen. Eén van de mogelijkheden is het gebruik van as van de overleden dierbare persoon in een hanger of ring. Op deze manier kun je de dierbare persoon die je bent verloren op een fijne manier toch dicht bij je dragen. De as kan worden verwerkt in een ring of hanger. Er wordt een holle ruimte in het sieraad gecreëerd.  Daar gaat het as in. Wij maken het sieraad dicht met een lasnaad. Op deze manier blijven de holle ruimte en het as in tact. Er zijn verschillende mogelijkheden om het as in het sieraad te krijgen. Natuurlijk kunnen wij het as er in doen. Maar misschien vind je het fijn om het zelf te doen. Voor ons is het belangrijk dat het voor jou goed voelt. Dit kunnen we altijd bespreken.

Andere mogelijkheden om een gedenksieraad te maken zijn bijvoorbeeld het gebruiken van een vingerafdruk van een dierbaar persoon, trouwringen samenvoegen of het vermaken van erfstukken. Natuurlijk kunnen deze mogelijkheden gecombineerd worden.

Herenarmband met as assieraad Teuns Design goudsmid Wijchen

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!

×