Oorbel kwijt? Geen paniek, wij maken de set compleet!

Oorbel kwijt? Geen paniek, wij maken de set compleet!

2 februari 2019 -

Oorbel kwijt? Geen paniek!

Een oorbel kwijt raken. Dat kan iedereen overkomen. Dat kan echt heel erg vervelend zijn. Zeker als het je favoriete paar oorbellen is. Of oorbellen met emotionele waarde, omdat je ze van een speciaal persoon hebt gekregen.

Een oorbel namaken

We kregen de vraag om een witgouden oorbel met een blauwe topaas na te maken. Tijdens de eerste afspraak hebben we gekeken of de oorbel na te maken was. Dat lijkt eenvoudig, maar het vraagt om grote precisie. Er is natuurlijk geen ruimte voor improvisatie. Allereerst hebben we uit een aantal stenen een keuze gemaakt voor de steen die het meeste op de andere topaas leek. Gelukkig konden we een goed gelijkende steen vinden. Daarna is stap voor stap de zilveren oorbel die kwijt was nagemaakt.

Vervangen of repareren

Ben je een ook oorbel kwijt? Of een onderdeel van een sieraad? Wij maken je sieraad weer compleet. We kunnen onderdelen van je sieraden weer als nieuw maken of vervangen. Bijvoorbeeld een ontbrekende schakel. Heb je ook een sieraad liggen dat je niet meer kunt dragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

« Terug
×