Jouw wens, onze kennis

Ontwerpen

Het begint altijd met een idee. Het idee dat je iets moois wilt laten maken. Iets blijvends, voor een speciale gelegenheid of als aandenken aan een persoon of een moment. En je wilt graag iets bijzonders en persoonlijks. Dat is wat ons samenbrengt. Samen kijken wat jouw wensen zijn en maken wij met onze kennis een goed ontwerp. Dit kan een schets op papier zijn, maar ook een 3D tekening behoort tot de technieken waarmee we een ontwerp kunnen visualiseren. Je kunt dan vaak al een goed idee krijgen van het resultaat.

Gedenkhanger 3D tekening Teuns Design

Technieken

Zodra het ontwerp goedgekeurd is gaan wij aan de slag. Er zijn veel technieken mogelijk om een sieraad te maken. De bundeling van deze nieuwe én ambachtelijke methoden maken jouw sieraad tot het eindresultaat. Over de technieken die wij gebruiken zullen wij telkens meer vertellen. Je kunt op onze website nu al lezen over gieten en walsen. Naast maatwerk werken we wanneer we er aan toe komen aan eigen sieraden voor onze collectie.

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!