Home » Nieuws » 3D tekenaar is écht een vak!
Gedenksieraden zoals deze handgemaakte vlinder hanger gemaakt van een oude trouwring door goudsmid en 3D tekenaar Teuns Design uit Wijchen

3D tekenaar is écht een vak!

Wist je dat Teun al 14 jaar professioneel werkzaam is als industrieel 3D tekenaar? Ook dit is écht zijn vak: hij is al even lang 3D tekenaar als goudsmid en dit is vaak erg goed te combineren. Voor sommige sieraden is het maken van een 3D ontwerp namelijk erg handig. Een 3D ontwerp wordt vanaf scratch getekend en geeft jou als klant al een goed beeld van het sieraad wat we voor je gaan maken. Een goed voorbeeld hiervan is deze hanger met de vlinder. Daarnaast kunnen we nauwkeuriger een offerte berekenen wanneer een sieraad uit meerdere materialen en bewerkingen bestaat. Ook is het maken van een 3D ontwerp een goede voorbereiding voor complexe opdrachten. De verschillende stappen en onderdelen worden heel helder en een goede voorbereiding is het halve werk.

Niet voor ieder sieraad is het belangrijk om een 3D ontwerp te tekenen. Er gaat veel tijd in zitten en dat verlengd daardoor bijvoorbeeld de levertijd. We zetten deze tool dus alleen in wanneer het voordelen biedt. Nadat het ontwerp gemaakt is gaat Teun methodisch aan de slag. Per stap wordt tijdens de ontwerpfase bepaald of er gebruik gemaakt gaat worden door ambachtelijke technieken, of een moderne techniek. Alles om mooi maatwerk te kunnen maken!

Wil je meer weten over het maatwerk dat we maken? Neem gerust contact met ons op.

Babette

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.