Home » Sieraden » Gedenksieraden

Gedenksieraden

Tastbaar symbool van het leven

Het verliezen van een dierbare persoon is onbeschrijfelijk. Het zijn de herinneringen die voortleven. Het is fijn om een gedenksieraad als tastbaar symbool van het leven van je verloren dierbare dicht bij je te kunnen dragen. Soms is er een vingerafdruk om in een sieraad te verwerken, of as. Trouwringen vermaken of een ander sieraad van jouw dierbare verwerken tot een nieuw sieraad is ook een mooie manier om een persoonlijk aandenken te maken. Het is soms moeilijk te bedenken wat je wilt en wanneer je er aan toe bent. Je mag daarom altijd met ons afspreken om de mogelijkheden te verkennen. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en jouw wensen en helpen je graag op weg om van je wens een echt sieraad te maken. Het is een persoonlijk sieraad dat wij graag voor jou maken met persoonlijke aandacht.

Laat je inspireren

In het sieradenportfolio laten we voorbeelden zien van wat er mogelijk is. Laat je inspireren door materialen en technieken.

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.