Gepersonaliseerde trouwringen

Trouwringen in jullie eigen stijl

Trouwringen uitzoeken. Eén van de meest bijzondere dingen om samen uit te doen in de voorbereidingen van jullie huwelijk. Vooral een belangrijk onderdeel, want trouwringen dragen jullie immers een heel leven lang. Trouwringen en foto’s zijn de dingen die je dagelijks nog aan jullie huwelijksdag zullen blijven herinneren.

Wij kunnen de trouwringen helemaal bij jullie laten passen. Vaak kiezen mensen voor een set gepersonaliseerde trouwringen waarbij de ringen sterk op elkaar lijken, maar waar de damesring één of meerdere briljanten krijgt. Maar het kan ook zijn dat jullie een verschillende smaak hebben en dat juist willen onderstrepen. Dan is het ook een mooi idee om de overeenkomst tussen de ringen te beperken tot het gebruik van hetzelfde materiaal en verder een uniek ontwerp te maken. Je kunt zelf door het toevoegen van elkaars vingerafdruk letterlijk de ringen een persoonlijke touch geven.

Gepersonaliseerde trouwringen in oneindig veel mogelijkheden

Trouwringen kunnen van elk materiaal gemaakt worden. Ieder materiaal heeft specifieke eigenschappen, met name in hardheid en de mate van slijtvast zijn. Je kunt bij ons ook kiezen voor gewalste trouwringen. Door een klassieke techniek worden deze trouwringen keihard gemaakt. Jullie kunnen ook je creativiteit de vrije loop laten gaan als het gaat om het combineren van verschillende materialen en kleuren. Denk hierbij aan geelgoud en witgoud, zwart zirkonium, grijs titanium of wit palladium. Natuurlijk kun je binnenin de ring een persoonlijke gravure laten zetten. Dit kunnen jullie namen, de trouwdatum of misschien een speciale tekst zijn. Deze gravure krijg je van ons.

Trouwringen van familiegoud

Je kunt jullie trouwringen ook laten maken van familiegoud. Het komt regelmatig voor dat een bruidspaar familiegoud, of een erfstuk, krijgt om de trouwringen mee te laten maken. Een hele mooie manier om generaties of herinneringen te verweven. Lees meer over het inleveren van oud goud.

De levertijd van gepersonaliseerde trouwringen is altijd minimaal acht weken vanaf het moment dat we de aanbetaling ontvangen hebben. Dit is afhankelijk van het ontwerp van de trouwringen. Let er dus op dat je de eerste afspraak ruim van tevoren plant. Bij de offerte ontvangen jullie ook de inschatting van de levertijd. Je mag ook gerust een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Je kunt bij ons ook ’s avonds en in het weekend terecht. Ons atelier is in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

 

 

 

 

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!