Assieraden

Een assieraad ontwerpen

Assieraden kun je ook samen met ons ontwerpen. Het gebruik van as van de overleden dierbare persoon in een hanger of ring is een mooie manier om de dierbare persoon die je bent verloren op een fijne manier dicht bij je te dragen. De as kan worden verwerkt in een ring of hanger. Er wordt een holle ruimte in het sieraad gecreëerd.  Daar gaat het as in. Wij maken het sieraad dicht met een lasnaad. Op deze manier blijven de holle ruimte en het as in tact. Er zijn verschillende mogelijkheden om het as in het sieraad te krijgen. Natuurlijk kunnen wij het as er in doen. Maar misschien vind je het fijn om het zelf te doen. Voor ons is het belangrijk dat het voor jou goed voelt. Dit kunnen we altijd bespreken.

Goud inleveren

Andere mogelijkheden om een gedenksieraad te maken zijn bijvoorbeeld het gebruiken van een vingerafdruk van een dierbaar persoon, trouwringen samenvoegen of het vermaken van erfstukken. Natuurlijk kunnen deze mogelijkheden gecombineerd worden. Belangrijk is om de sieraden die je wilt inleveren of wilt hergebruiken mee te nemen naar de afspraak. We kunnen dan samen bekijken welke sieraden we kunnen hergebruiken. Je kunt gouden sieraden ook bij ons inleveren. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Dan leggen we je graag uit hoe het werkt.

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!