Home » Contact

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Wij maken vooral maatwerkopdrachten en willen graag de tijd nemen voor elke afspraak. Daarom werken wij altijd op afspraak. Oók in de avonduren en in de weekenden kun je bij ons een afspraak maken. Dat betekent bijvoorbeeld dat jullie rustig trouwringen kunnen ontwerpen zonder allebei een vrije dag op te hoeven nemen bijvoorbeeld. Of dat je de afspraak niet in je drukke week, maar in het weekend kunt plannen zodat je de rust hebt om goed te bedenken wat je wilt. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

Natuurlijk mag je altijd het contactformulier invullen of een mail sturen als je nog vragen hebt.

Teuns Design – Goudsmid en Sieraadontwerp
Teun en Babette van de Vorst
Nieuweweg 267, Wijchen
06-12411447
info@teunsdesign.nl

Openingstijden

Ons atelier is in principe open op woensdag, vrijdag en zaterdag op afspraak. Buiten deze tijden kun je ons eenvoudig bereiken via Whatsapp of mail.

Bezoek onze webshop 24/7

Onze Sublime Elements branded by Teuns Design collectie is te bestellen in onze webshop.

Stuur ons een bericht

Contact Formulier

  • Wil je een afspraak maken? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring.

Een bijzonder sieraad: een baardsieraad om precies te zijn. Een juweel om in een baard te dragen: een unieke opdracht om te mogen maken. En een perfect voorbeeld van maatwerk tijdens ons thema van deze maand: April...ik maak wat je wil!

#persoonlijksieraad #aprilikmaakwatjewil #baardsieraad #zilverenbaardsieraad #goudsmid #wijchen #teunsdesign
April...ik maak wat je wil!
Deze maand staat op onze socials bijzonder maatwerk centraal. Deze geelgouden oorbellen met vingerafdruk worden inmiddels volop gedragen. 

Wil je ook een persoonlijk sieraad laten maken? Stuur je verzoek naar teun@teunsdesign.nl of laat je inspireren op onze website.

Fijne zondag!

#maatwerk #persoonlijksieraad #vingerafdruk #goudenoorbellen #handmade #goudsmid #wijchen #teunsdesign
Dit sieraad hebben we mogen maken voor een hele dierbare vriendin. Deze ring heeft zij voor zichzelf laten maken om een grote mijlpaal te vieren. Eerst is er samen een ontwerp in 3D gemaakt. De kleurencombinatie is geïnspireerd door het gebruik van roodgoud in onze eigen collectie. De zetting is gemaakt van witgoud en heeft aan de binnenkant een open hart vorm. Dat is een heel mooi persoonlijk detail. De steen is een ioliet. 

#sieraadvoorjezelf #ioliet #roodgous #witgoud #3dtekenen #goudsmid #wijchen #teunsdesign @sublimeelementsjewelry
We sluiten de maand van de liefde vandaag af met deze beauties ❤
Deze set trouwringen is gemaakt van 18 karaat geelgoud. 

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie deel uitmaken van het ontwerpproces van jullie persoonlijke set trouwringen? Maak dan een afspraak door te mailen naar teun@teunsdesign.nl.

Fijne dag!

#trouweninwijchen #trouweningelderland #trouweninbrabant #goudsmid #wijchen #teunsdesign #handmade
De maand van de liefde: we zijn alweer over de helft. Vandaag delen we deze subtiele hangers. Een halssieraad maakt een (trouw)jurk helemaal af! De roodgouden kleur kleurt heel mooi naturel op allerlei huidtinten. Je kunt natuurlijk ook een hanger laten maken in de stijl van de trouwring of een ander sieraad, om een mooie set te krijgen. 
Meer weten? teun@teunsdesign.nl

#trouwaccessoires #trouwsieraden #hanger #roodgoud #naturel #handgemaakt #handmadejewels #teunsdesign #wijchen @sublimeelementsjewelry #halssieraad
Afgelopen maand was ik op woensdag een extra dag als engineer aan het werk. Vanaf vandaag het gewone ritme weer oppakken. Lekker weer alle woensdagen achter de werkbank. 

#werkbankwoensdag #fiftyfifty #goudsmid #engineer #teunsdesign #wijchen
Februari is de maand van de liefde. Hebben jullie trouwplannen? Neem dan de tijd voor het uitzoeken van jullie trouwringen. Je draagt ze tenslotte een heel leven! 
Heb je al een idee of willen jullie juist weten wat er allemaal mogelijk is? Samen met Teun maken jullie een ontwerp voor de ringen die speciaal bij jullie passen.

Meer weten? Maak dan een afspraak. Dit kan ook in het weekend of op een avond. Wel zo handig! Mail: teun@teunsdesign.nl

#trouwringen #trouwenin2024 #trouweninwijchen #wijchen #goudsmid #eigenontwerp #teunsdesign #ringenvoorhetleven
Even wat kleur toevoegen aan onze tijdlijn op deze mooie, zonnige dag! Deze geelgouden hartjesring hebben we onlangs mogen afleveren. ❤

Fijne zondag!

Babette

#goudenring #hartjesring #handgemaakt #goudsmid #wijchen #teunsdesign #webshop
Even geleden heb ik een post met jullie gedeeld waarin ik vertelde over de sieraden die ik heb gemaakt van familiegoud van mijn eigen opa en oma. Ik wil de ring die ik voor mijn nichtje Marlies heb gemaakt nog even apart uitlichten omdat deze zo mooi is geworden. Echt speciaal dat op deze manier de trouwringen van opa en oma gedragen blijven worden. 

Teun

#familiegoud #hergebruiken #oudgoud #duurzaam #goudsmid #teunsdesign #wijchen #maatwerk #persoonlijksieraad #opafspraak
Deze mooie set trouwringen bestaat uit twee kleuren goud: palladium witgoud en geelgoud 14 karaat. De pavézetting aan de zijkant vind ik persoonlijk heel mooi. Voor deze ringen heb ik familiegoud mogen hergebruiken. Daardoor krijgen deze trouwringen nog meer emotionele waarde. Wil je ook trouwringen laten maken en zelf betrokken zijn bij het ontwerpproces? Mail voor een afspraak naar teun@teunsdesign.nl of neem eens een kijkje op de website.

Teun

#trouwringen #goudsmid #trouweninwijchen #handmadejewelry #teunsdesign #maatwerk #opafspraak
Deze mooie set trouwringen bestaat uit twee kleuren goud: palladium witgoud en geelgoud 14 karaat. De pavézetting aan de zijkant vind ik persoonlijk heel mooi. Voor deze ringen heb ik familiegoud mogen hergebruiken. Daardoor krijgen deze trouwringen nog meer emotionele waarde. Wil je ook trouwringen laten maken en zelf betrokken zijn bij het ontwerpproces? Mail voor een afspraak naar teun@teunsdesign.nl of neem eens een kijkje op de website.

Teun

#trouwringen #goudsmid #trouweninwijchen #handmadejewelry #teunsdesign #maatwerk #opafspraak

Laat je inspireren

In het sieradenportfolio laten we voorbeelden zien van wat er mogelijk is. Laat je inspireren door materialen en technieken.