Sieraad als symbool voor het leven…

Het verhaal achter een sieraad is het uitgangspunt voor het ontwerp. Samen maken we de eerste schetsen, op basis van jouw wensen en ideeën, aangevuld met mijn kennis van materialen en mogelijkheden. Om het sieraad geheel volgens jouw wensen vorm te geven, is het samen creëren van het ontwerp voor mij de eerste en belangrijkste stap.

De schetsen kunnen op verzoek worden uitgewerkt in een digitale 3-D schets, zodat je het ontwerp van alle kanten kunt bekijken en we het nog kunnen aanpassen. Met de uitgewerkte schets ontvang je een offerte die ik graag met je bespreek en eventuele opties en variaties met je doorneem. Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit maakt het mogelijk om gepaste persoonlijke aandacht voor de opdracht te waarborgen. Ons atelier is te vinden in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

Met een goedgekeurd ontwerp ga ik aan de slag. Als het een ring of ander op maat gemaakt sieraad betreft, volgt er nog een passessie voordat ik het sieraad afmaak en eventuele edelstenen gezet kunnen worden of vingerafdrukken gegraveerd. Wil jij jouw idee samen met ons uitwerken? Of wil je een ontwerp van Teun waarbij jouw wensen voor het sieraad bij elkaar komen?

Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!

×