Sieraad als symbool voor het leven…

Maatwerk en ambachtelijk handwerk

Wij leveren maatwerk en ambachtelijk handwerk. Het verhaal achter een sieraad is het uitgangspunt voor het ontwerp. Samen maken we de eerste schetsen, op basis van jouw wensen en ideeën, aangevuld met onze kennis van materialen en mogelijkheden. Om het sieraad volgens jouw wensen vorm te geven, is het samen creëren van het ontwerp voor ons de eerste en belangrijkste stap. Het is ook mogelijk om van bestaande sieraden of oud goud een mooi nieuw sieraad te maken. Wanneer je een mooie steen of parel in je sieraad verwerkt wilt hebben zoeken we de mooiste exemplaren speciaal voor jou uit.

Schetsen en ontwerp

De schetsen kunnen op verzoek worden uitgewerkt in een digitale 3D schets, zodat je het ontwerp van alle kanten kunt bekijken en we het nog kunnen aanpassen. Met de uitgewerkte schets ontvang je een offerte die wij graag met je bespreken. Eventuele opties en variaties nemen we met je door. Wij werken uitsluitend op afspraak. Dit maakt het mogelijk om gepaste, persoonlijke aandacht voor de opdracht te waarborgen. Ons atelier is te vinden in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

Een vervolgafspraak

Met een goedgekeurd ontwerp gaan we aan de slag. Lees hier meer over onze levertijden. Als het een ring of ander op maat gemaakt sieraad betreft, volgt er nog een pasafspraak voordat we het sieraad afmaken en eventuele edelstenen gezet kunnen worden of vingerafdrukken gegraveerd. Wil jij jouw idee samen met ons uitwerken? Of wil je een ontwerp van Teun waarbij jouw wensen voor het sieraad bij elkaar komen?

Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!