Teun en Babette van de Vorst

Teun

Écht iets moois maken, daar doe ik het voor! En dat betekent voor mij het steeds op zoek zijn naar nieuwe technieken. Mijn gecombineerde achtergrond van goudsmid met fijnmechanica heeft ervoor gezorgd dat ik een breed scala van technieken heb. Naast mijn bedrijf ben ik mechanical engineer / tekenaar op een R&D afdeling. Nog  niet lang geleden heb ik in Antwerpen een opleiding 3D tekenen van sieraden succesvol afgerond. Hierdoor heb ik nóg meer ontwerpmogelijkheden. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Voor zowel mijn eigen werk als voor opdrachten ga ik altijd op zoek naar verrassende materialen om naast goud en zilver te gebruiken, zoals witgoud 19kt, palladium, titanium en zirkonium. De meeste voldoening haal ik uit het realiseren van de wensen van mijn klanten. Het is iedere keer weer een uitdaging om een sieraad te ontwerpen en maken dat precies goed is. Naast het maken van nieuw werk is het ook mogelijk om oude sieraden een nieuw leven te geven. Het is mogelijk om sieraden te vermaken of om het materiaal opnieuw te gebruiken. Het werken met en hergberuiken van ‘oud goud’ vind ik ook erg leuk om te doen, want duurzaamheid vind ik belangrijk.

Teun portretfoto Teuns Design goudsmid Wijchen

Babette

Al ruim zeven jaar bouw ik samen met Teun aan ons bedrijf in Wijchen. In 2010 is Teun gestart onder de naam Teun’s Edelsmederij.  In 2016 hebben we onze naam gelijk getrokken aan onze domeinnaam: Teuns Design. Ik ben verantwoordelijk voor eigenlijk alle aspecten van de goudsmederij, behalve het smeden zelf. Ik ben fulltime werkzaam als projectmanager en marketeer bij een bureau voor webdesign en online marketing. Zo nu en dan neem ik een afspraak voor mijn rekening, of zijn we samen aanwezig als je een afspraak hebt gemaakt. Na de afspraak maken wij een vrijblijvende offerte. Van daaruit werken we verder. Het mooiste van dit vak vind ik dat we zulke emotionele momenten in iemands leven mogen meemaken. Trouwen, geboorte, jubilea, maar ook het afscheid nemen van dierbare personen.  Wij vinden het elke keer weer bijzonder om de mooie herinneringen te mogen horen, en om dan een blijvende en tastbare herinnering aan een dierbare te mogen maken. Jouw verhaal, jouw sieraad.

Babette van de Vorst Teuns Design goudsmid Wijchen

Wil je meer weten over de mogelijkheden en een afspraak maken in ons atelier in De Culturele Broedplaats in Wijchen, vlakbij Nijmegen? Of heb je een concrete vraag? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op!

 

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!

×