Vermaken

Trouwringen samenvoegen

Wij zijn specialist in het vermaken van sieraden. Het samenvoegen of vermaken van trouwringen is een mooie manier om oude sieraden en erfstukken met emotionele waarde op een mooie manier te kunnen dragen. Vaak kunnen we stenen uit erfstukken en oude sieraden óók hergebruiken. Je kunt op verschillende manieren trouwringen samenvoegen. Een mogelijkheid is om de ringen te gebruiken voor een heel nieuw ontwerp waarbij de ringen nauwelijks herkenbaar zijn. Of je kunt er voor kiezen om de ringen zoveel mogelijk in tact te laten. Op die manier kunnen vaak ook de oude graveringen bewaard blijven. We kunnen trouwringen van elk materiaal samenvoegen.

Restylen: oude sieraden nieuw leven inblazen

Het restylen van bestaande sieraden is natuurlijk niet alleen voorbehouden voor het maken van een gedenksieraad. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een trouwring een zogenaamde upgrade te geven. We kunnen bijvoorbeeld in een gladde ring briljanten zetten. Dat is een heel mooi cadeau bij een huwelijksjubileum. Je kunt ook eens kijken naar mooie erfstukken, of dierbare sieraden die je niet meer draagt, maar waar je wel veel waarde aan hecht. Door het materiaal en de mooie elementen uit bestaande sieraden te combineren kun je een sieraad laten maken dat je met plezier draagt! Of wellicht wil je gouden sieraden inleveren en daarmee een investering doen in een nieuw sieraad. Neem naar de afspraak gerust de sieraden mee die je hebt liggen en waar je iets mee wilt doen.

Emotionele waarde

Een erfstuk heeft vaak emotionele waarde. De stijl van een erfstuk zorgt er alleen vaak voor dat het in een doosje beland en niet gedragen wordt. Of een herenring die geërfd is door een dame. Die wordt ook niet gedragen. Het is mooi om van een gouden erfstuk een nieuw sieraad te maken dat wél naar je zin is. De emotionele waarde blijft door bijvoorbeeld het goud opnieuw te gebruiken nadat het gesmolten is. Op deze manier kun je ook twee trouwringen vermaken tot één. Hoe we een erfstuk omsmelten zie je hier:

 

 

 

 

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!