Home » Levertijd en verzending

Levertijd en verzending

Levertijd

Vanaf de goedkeuring van de offerte en het ontwerp en de ontvangst van de eventuele aanbetaling is de levertijd gemiddeld zes weken. Voor trouwsieraden is de levertijd gemiddeld acht tot tien weken. Soms korter, soms iets langer. Dit is afhankelijk van het ontwerp. Samen met de offerte zal er dan ook een levertijd worden afgesproken. Wij leveren maatwerk zonder dat wij voorraden hebben. In mei en in de zomermaanden juli en augustus zullen de levertijden daarom in sommige gevallen wat verlengd moeten worden. Dit komt door de vakantiesluiting van onszelf of bijvoorbeeld leveranciers van materialen. Soms is er ruimte voor spoedklussen. Vraag gerust naar de levertijd van jouw sieraad. Wij helpen je graag.

Verzending

We kunnen een sieraad ook naar je toe sturen. Er zijn verschillende mogelijkheden om het sieraad te versturen. Met pakketpost en een Track & Trace code of verzekerd. Dit is afhankelijk van jouw wensen. De verzendkosten voor regulier pakket met Track & Trace code nemen wij voor onze rekening. De aanvullende kosten om een pakket verzekerd te laten versturen komt voor rekening van de ontvanger. Wanneer je vragen hebt over het verzenden van sieraden kun je contact met ons opnemen. Dan kunnen we overleggen wat voor jou de beste optie is.

Retourrecht

Natuurlijk kun je ook een sieraad bij ons bestellen zonder een afspraak te maken. Het gaat hierbij vaak om collectiestukken, armbanden en hangers. Deze hoeven namelijk niet gepast te worden, zoals bij ringen altijd het geval is. Het is belangrijk om rekening te houden met het volgende: op onze producten geldt zelden het herroepingsrecht. Dit komt omdat de meeste van onze sieraden klantspecifieke producten zijn die wij speciaal voor jou maken. Je kunt hierover meer lezen in de Algemene Voorwaarden. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Teuns Design - Vlinder-hanger-2-794x1024
Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.