Levertijd

Vanaf de goedkeuring van de offerte en het ontwerp en de ontvangst van de eventuele aanbetaling is de levertijd normaliter zes weken. Soms korter, soms iets langer. Samen met de offerte zal er dan ook een levertijd worden afgesproken. Omdat wij maatwerk leveren werken wij zonder voorraden. In de zomermaanden juli en augustus zullen de levertijden daarom in sommige gevallen wat verlengd moeten worden. Dit komt door de vakantiesluiting van bijvoorbeeld leveranciers van materialen. Soms is er ruimte voor spoedklussen. Vraag gerust naar de levertijd van jouw sieraad. Wij helpen je graag.

Verzending

Natuurlijk kun je ook een sieraad bij ons bestellen zonder een afspraak te maken. Het gaat hierbij vaak om collectiestukken, armbanden en hangers. Deze hoeven immers niet gepast te worden, zoals bij ringen altijd het geval is. Het is belangrijk om rekening te houden met het volgende: op onze producten geldt nooit het herroepingsrecht. Dit komt omdat al onze sieraden klantspecifieke producten zijn die wij speciaal voor jou maken. Je kunt hierover meer lezen in de Algemene Voorwaarden. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

 

 

Wil jij ook een persoonlijk sieraad laten maken?

Wij ontwerpen graag samen met jou het sieraad waar je naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.
Of maak geheel vrijblijvend een afspraak om elkaar in onze werkplaats in Wijchen te ontmoeten.

Neem gerust contact met ons op!

×