Home » Sieraden » Trouwringen

Gepersonaliseerde trouwringen

geel gouden trouwringen familiegoud oud goud inleveren Teuns Design goudsmid Wijchen

Trouwringen van familiegoud

Je kunt jullie trouwringen ook laten maken van familiegoud. Het komt regelmatig voor dat een bruidspaar familiegoud, of een erfstuk, krijgt om de trouwringen mee te laten maken. Een hele mooie manier om generaties of herinneringen te verweven. Lees meer over het inleveren van oud goud.

Levertijd van trouwringen

De levertijd van gepersonaliseerde trouwringen is altijd minimaal acht weken vanaf het moment dat we de aanbetaling ontvangen hebben. Dit is afhankelijk van het ontwerp van de trouwringen. Let er dus op dat je de eerste afspraak ruim van tevoren plant. Bij de offerte ontvangen jullie ook de inschatting van de levertijd. Je mag ook gerust een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Je kunt bij ons ook ’s avonds en in het weekend terecht. Ons atelier is in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

zirkonium ring repareren, goudsmid Teuns Design zirkonium specialist Wijchen Nijmegen
Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.