Home » Materialen

Materialen

Materialen: van edelmetaal tot staal

Wij werken met een grote verscheidenheid aan materialen: met zowel edelmetalen als metalen uit de titaangroep. Iedere metaalsoort heeft verschillende kenmerken. Zo is zilver zachter dan goud, en is goud in verschillende kleuren verkrijgbaar: geelgoud, witgoud, rood goud en rosé goud. En wist je al dat er een nieuw soort witgoud is? Dit is 19 kt witgoud. Dit witgoud is nóg witter en harder, heel speciaal. Omdat het harder is dan 14 kt witgoud, is 19 kt witgoud een goede keuze voor een sieraad dat een leven lang intensief gedragen wordt zoals trouwringen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende materialen met elkaar te combineren. Graag laten we jou kennis maken met de belangrijkste bijzondere eigenschappen van palladiumzirkonium en titanium en leggen wij graag de verschillen uit tussen zilver en argentium

Laat je inspireren

In het sieradenportfolio laten we voorbeelden zien van wat er mogelijk is. Laat je inspireren door materialen en technieken.

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.