Home » Nieuws » Uncategorized » Atelierroute Wijchen 3 en 4 juni 2023
Atelierroute in Wijchen op 3 en 4 juni 2023

Atelierroute Wijchen 3 en 4 juni 2023

Op 3 en 4 juni 2023 wordt de Atelierroute in Wijchen weer gehouden. Tijdens de Open Atelierroute van Kunstkring Wijchen zijn wij geopend. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen om onze collectie te bekijken, de nieuwe werkplaats te bezichtigen of om een vraag te stellen. Wij zijn beide dagen geopend van 10:00 – 17:00. Je bent welkom op Nieuweweg 267. Wij zijn namelijk sinds januari gevestigd in het New Road Complex. Je kent het misschien wel van het oranje/witte vliegtuigje dat op de parkeerplaats staat. Er is voldoende ruimte op de auto of de fiets te parkeren.

Wil je reparatiewerk afgeven? Dit kan ook op deze dagen. Let er wel op dat het druk kan zijn. Dus als je graag een wat uitgebreider advies wilt kun je het beste even een afspraak maken op een andere dag. Gebruik dan ons contactformulier of mail naar teun@teunsdesign.nl

Tot dan!

Teun en Babette

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.