Home » Nieuws » Uncategorized » De fotograaf is geweest!
onderhoud door Teuns Design Jewelry Wijchen goudsmid maatwerk

De fotograaf is geweest!

Bedrijfsfotografie

De fotograaf is geweest!

Een nieuwe website vraagt om nieuw beeldmateriaal. De foto’s van de sieraden maken we zelfs. Lichte foto’s, zonder Photoshop. En dat is een kunst op zich! Teun werkt veel met de microscoop. Daarmee ziet hij elk oneffenheidje dat niet met het blote oog waarneembaar is. Want een sieraad leveren wij graag zo perfect mogelijk af. Polijsten en afwerken is een specialiteit van Teun. De macro lens van de camera is alleen nóg kritischer. Als ik ga fotograferen maak ik eerst een aantal foto’s en bekijk ze dan op het computerscherm. In plaats van Photoshop te gebruiken, geef ik het sieraad soms terug aan Teun voor aan aller-, allerlaatste finishing touch. Dan is het sieraad zelfs voor de macro lens perfect. Na de foto mag het sieraad afgeleverd worden.

Voor de nieuwe website wilden we graag nieuw beeld van de werkplaats en van onszelf. Het beeld van de sieraden is heel licht en als tegenhanger kozen we voor warme sfeerfoto’s. De stijl van Henk Hulshof paste goed bij onze wensen en we zijn echt blij met het eindresultaat. De allereerste foto’s zijn nu klaar en beetje bij beetje gaan we ze op de website plaatsen. Na de vakantie zijn wij zelf aan de beurt. eerst een beetje uitrusten en bijbruinen. In september is dan zowel de website als de werkplaats klaar. Alhoewel beide natuurlijk altijd in beweging zullen blijven, ons kennende ;).

Teun en Babette

 

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.