Home » Nieuws » Uncategorized » Fijne reactie
Gouden oorbellen met vingerafdruk handgemaakt door Teuns Design goudsmid in Wijchen

Fijne reactie

Wat vinden we het toch altijd fijn om leuke reacties van klanten te ontvangen!
Zo ook na het posten van deze oorbellen op Facebook.
We vinden het heel erg speciaal om dit te mogen betekenen voor iemand en het is erg leuk om zo’n reactie te mogen delen.

Dit is de mooie reactie die we mochten ontvangen:

Ze zijn echt prachtig geworden dankzij Teun. Nu is mijn moeder altijd bij me. Mijn moeder die ook altijd hield van sieraden is vast blij met alle complimenten die ik in ontvangst mag nemen. Zij glunderde ook altijd als je iets over haar uiterlijk zei. Super bedankt Teun voor dit ontwerp!!! Ze zijn me heel dierbaar …

Met veel plezier hebben we deze oorbellen gemaakt. Het zijn geel gouden oorbellen met een vingerafdruk er op en de oorbellen bewegen heel subtiel als je ze draagt. De vingerafdruk is van een dierbare en dit is een prachtige manier om iemand dichtbij je te dragen. Wanneer je in de spiegel kijkt zie je ook iets van degene die je zo moet missen. Een hele mooie gedachte vinden we dat.

Teun en Babette

 

 

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.