Home » Nieuws » Human Ice Bowling: wij zijn trotse sponsor en organisator!
Human Ice Bowling Teuns Design & Eyes X Ears

Human Ice Bowling: wij zijn trotse sponsor en organisator!

Hoe wij betrokken zijn geraakt bij Wijchen Schaatst

Voor mij is dit de derde editie van Wijchen Schaatst waarbij ik deel uit maak van de programmeringscommissie. Met een klein groepje mensen bedenken en organiseren wij de extra activiteiten op de schaatsbaan. Tijdens de voorbereidingen van de vorige editie kreeg ik het idee om iets nieuws te organiseren dat in competitievorm kan. Omdat de curlingcompetitie al vol is voordat de inschrijving open gaat, wilde ik graag nóg iets organiseren. Maar dan wel totaal iets anders dan curlen. Een beetje rebelser, een spel met een knipoog. Even rondkijken op het internet bracht me tot een Human Ice Bowling competitie. Een origineel spel, maar het moest nog helemaal ontwikkeld worden en passend gemaakt worden voor onze schaatsbaan. We hebben het spel uitgeprobeerd op twee manieren. Eerst hebben we een middag met kinderen geoefend. Daarna waren twee teams met volwassenen aan de beurt: de eerste aanzet tot een competitie was geboren!

Human Ice Bowling competitie wordt werkelijkheid

Tijdens de voorbereiding hebben Teun en ik stap voor stap de onderdelen uitgewerkt. Natuurlijk moesten er Human Ice Bowling spelregels komen. En terwijl we daar mee bezig waren realiseerden we ons dat er een manier moest komen om de kegels altijd op dezelfde manier neer te kunnen zetten. Wel zo eerlijk. Uiteindelijk heeft Teun een mal ontworpen en laten maken. Met deze mal kunnen we op een snelle en eerlijke manier de kegels neerzetten. De laatste stap was het in elkaar zetten van het spelschema. En we moesten op zoek naar vrijwilligers die met ons de rollen wilden vervullen van scheidsrechter, kegelzetter en spelbegeleider. Het is ontzettend leuk dat we met vrienden en onze co-sponsor Eyes X Ears deze Human Ice Bowling competitie kunnen realiseren!

Verloop van de Human Ice Bowling competitie

Afhankelijk van het aantal teams wordt er gespeeld in poules. Twee teams gooien tegelijkertijd. Een ronde bestaat uit drie worpen. Het team dat de meeste worpen wint, wint de ronde. Het team dat de meeste rondes gewonnen heeft wordt poulewinnaar. Deze twee poulewinnaars strijden tenslotte tegen elkaar om een finaleplaats. Wanneer er sprake is van gelijkspel kan het puntensaldo uitkomst geven. Uiteindelijk vind er een Grande Finale plaats. Er is dan een gave wisselbeker én een leuke prijs te winnen! Check ons nieuwsbericht over Human Ice Bowling voor alle uitslagen. Ik heb een foto impressie toegevoegd. Deze foto’s laten precies zien waar het bij Human Ice Bowling om gaat: super veel lol, lekker hard over het ijs zeilen en samen met elkaar alles organiseren!

Babette

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.