Een jubileum met nieuwe trouwringen

Een jubileum met nieuwe trouwringen

mei 5, 2018 -

Wat een mooi gebaar! Dit echtpaar vierde onlangs hun 37e trouwdag. Om hun huwelijksjubileum te vieren hebben zij nieuwe trouwringen laten maken. Ze kozen samen voor twee kleuren goud. De vingerafdrukken zijn in hartvorm in de ring gelaserd. De damesring heeft een prachtige diamant gekregen. Tussen het geel en het witgoud is een fijn glansrandje aangebracht. Dit geeft een extra mooi accent en meer diepte aan de ringen.

Ik vind het inspirerend hoe dit echtpaar na zoveel jaren samen de romantiek niet verloren is. Dat met zo veel liefde en aandacht voor elkaar de keuze voor deze ringen is gemaakt. Het is een prachtig en liefdevol gebaar om na 37 jaar huwelijk elkaar een nieuwe trouwring om te schuiven en te laten zien aan elkaar dat je er nog steeds vol voor gaat. Wat een prachtig vak is dit…

Ben je geïnspireerd? Behalve voor nieuwe trouwringen, kun je ook voor vérnieuwde trouwringen kiezen. We kunnen de bestaande trouwringen restylen door bijvoorbeeld een element als een vingerafdruk of een diamant toe te voegen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Babette

« Terug