Home » Nieuws » Uncategorized » Nét afgeleverd: gedenksieraad van trouwringen met as
Trouwringen samenvoegen met as Teuns Design goudsmid Wijchen

Nét afgeleverd: gedenksieraad van trouwringen met as

Vanavond een prachtig gedenksieraad mogen afleveren. Van twee gladde trouwringen hebben we een mooi, nieuw sieraad gemaakt. In het sieraad is ook as verwerkt van twee overleden dierbaren. De buitenste ring hebben we een mooie, subtiele structuur meegegeven. De nieuwe vorm is heel elegant. Het is duidelijk te zien dat het om twee trouwringen gaat die samengevoegd zijn, want dat was de wens. Mooi is dat op deze manier de gravures van de trouwringen bewaard zijn gebleven. Wat een mooie herinnering aan een mooi gezinsleven samen.

Wil je weten hoe het proces bij ons verloopt? Al onze assieraden zijn handgemaakt in ons eigen atelier. Na een goed gesprek doen we een ontwerpvoorstel waarin we jouw wensen verwerkt hebben. Na jouw akkoord gaan we voor je aan de slag. Tussen de start en de aflevering kom je nog eens langs voor een pasafspraak. En tussentijds houden we je graag op de hoogte van de vorderingen.

Als je ook een persoonlijk en handgemaakt sieraad wilt, mag je altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Teun en Babette van de Vorst

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.