Home » Nieuws » Uncategorized » Nieuw adres voor Teuns Design!
Contact afspraak maken bezoekadres New Road Complex - Teuns Design - goudsmid en sieraadontwerp Wijchen

Nieuw adres voor Teuns Design!

Wij hebben een nieuw adres! Vanaf februari 2023 zijn gevestigd aan de Nieuweweg 267, in het New Road Complex. Voor mensen die bekend zijn in Wijchen: bij het vliegtuig. We hebben hier een prachtig mooi atelier met veel licht en ruimte. Je kunt hier voor de deur parkeren en de ruimte is goed toegankelijk voor mindervaliden.

We hebben er voor gekozen om te verhuizen om meer ruimte te hebben. In de Broedplaats hadden we een gedeelde ruimte en nu is het fijn om ook plek te hebben waar wij samen tegelijk kunnen werken. Binnenkort zullen we vaste openingsdagen gaan krijgen waarbij je zonder afspraak binnen kunt lopen om reparaties af te geven of op te halen. Ook online bestellingen kunnen door de betere bereikbaarheid van deze locatie makkelijker opgehaald worden. je kunt gewoon aanbellen bij de hoofdingang.

In het eerste weekend van juni doen we mee met de Open Atelierroute in Wijchen. Je kunt dan komen kijken als je dat leuk vindt! We leiden je graag rond.

Teun en Babette

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.