Home » Nieuws » Nieuws » Samen in de Wegwijs: Teun ruim 10 jaar goudsmid
Teuns Design goudsmid in de Wegwijs Wijchen

Samen in de Wegwijs: Teun ruim 10 jaar goudsmid

Vandaag staan we samen in de Wegwijs. Dat is de lokale krant van Wijchen. Ruim 10 jaar geleden heeft Teun zijn vakdiploma Goudsmeden gehaald en dat vieren wij dit hele jaar in onze vestigingsplaats Wijchen. Lees het artikel hieronder:

Wegwijs Wijchen artikel 25 april 2018 Teuns Design

We vinden het ontzettend leuk om te laten zien wat we doen en waar we voor staan: kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Maar ik ben vooral trots op het team dat wij met elkaar vormen. Zoals wij vaak uitleggen: ‘Teun werkt ín het bedrijf, en Babette werkt áán het bedrijf”. Op onze website kun je meer over ons en over ons bedrijf lezen.

Was getekend,

 

Team van de Vorst

 

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.