Home » Nieuws » Uncategorized » Sublime Elements: onze eigen collectie shop je online!
Sublime Elements branded by Teuns Design: onze eigen collectie shop je online!

Sublime Elements: onze eigen collectie shop je online!

November was een feestelijke maand voor ons: onze webshop is online gegaan! Onder de naam Sublime Elements hebben we een eigen collectie gemaakt. Op sublime-elements.nl kun je deze sieraden kopen. Zoals jullie weten maken we voornamelijk maatwerk in ons atelier. Dat vinden we heel inspirerend en met die inspiratie hebben we onze eigen collectie gemaakt.

De collectie draait om drie materialen: roodgoud 14kt, geelgoud 18 kt en zwart zirkonium. De collectie zal steeds groeien. Wanneer Teun een bepaalde techniek wil gebruiken bedenken we samen sieraden die we met die techniek kunnen maken. Kortom: houdt de socials en de webshop in de gaten!

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.