Home » Nieuws » Uncategorized » Wij zijn verhuisd naar De Culturele Broedplaats in Wijchen!
Culturele Broedplaats in Wijchen herbergt Teuns Design!

Wij zijn verhuisd naar De Culturele Broedplaats in Wijchen!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf januari 2020 is De Culturele Broedplaats in Wijchen de nieuwe plek voor ons atelier. Na drie jaar hebben we onze stek aan de Gagelvenseweg verlaten. We hebben er drie fijne jaren gehad, maar door een verandering van bestemming hebben wij deze plek helaas moeten verlaten. Wat fantastisch dat er een plek vrij kwam in de Culturele Broedplaats! Afgelopen kerstvakantie zijn we verhuisd en vanaf januari 2020 ontvangen wij jullie graag weer, op afspraak, in ons nieuwe atelier. De spullen zijn verhuisd en we leggen de laatste hand aan het installeren van alles en het afwerken van de ruimte.  Je bent al van harte welkom om een afspraak met ons te maken!

De Culturele Broedplaats: kunstenaars en creatieve ondernemers

In de Broedplaats zijn kunstenaars en creatieve ondernemers gevestigd. Creatief in de ruimste zin van het woord. Iedere ondernemer heeft een directe link met kunst, cultuur of ontwerpen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Van kunstschilder tot speltherapeut, van illustrator tot kindercoach. In de Culturele Broedplaats in Wijchen is een brede verzameling van deze ondernemers te vinden en dat sprak ons erg aan. We regelen veel praktische dingen gezamenlijk en het contact met collega ondernemers is natuurlijk erg prettig. In het schoolgebouw wordt ook nog in een aantal lokalen lesgegeven aan groep 7 en 8 van De Speelhoeve.

Nieuw atelier, nieuwe collectie

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie: dat vraagt om mooie, nieuwe plannen! We hebben een prachtige collectie ontworpen. Deze gaan we beetje bij beetje maken. We verwachten het eerste deel voor de zomervakantie klaar te hebben. Op onze Facebookpagina kun je de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. We zien er naar uit je te mogen ontvangen in ons nieuwe atelier in de Culturele Broedplaats in Wijchen, dus bel of mail gerust.

Tot gauw!

Groeten Teun en Babette

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.