Home » Nieuws » Uncategorized » Zomertip: onderhoud en stenen controle. Lees hier alles!
Geelgouden trouwring vermaken Teuns Design goudsmid Wijchen

Zomertip: onderhoud en stenen controle. Lees hier alles!

Zomertip voor onderhoud!

Sieraden krijgen in de zomer veel te verduren. Zand, zout, chloor en zonnecrème kunnen er voor zorgen dat je sieraden er dof uit gaan zien of dat stenen los gaan zitten. Laat je stenen nog voor de zomervakantie door ons controleren. Wij kijken dan of de zetting nog goed is en of steen nog goed vast zit. Want een steen verliezen zou jammer zijn. En na de zomer knappen wij je favoriete sieraden weer mooi op! Aan de controle van de stenen zijn geen kosten verbonden.

Wil je in tussentijd goed voor je sieraden zorgen? Dan hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Draag liever geen ringen naast elkaar. Zeker geen gouden ringen: ze hebben dan veel te lijden doordat de ringen telkens tegen elkaar aan komen.
  • Was je sieraad zo nu en dan met zachte handzeep en een zachte tandenborstel. Dan kun je resten van cosmetica en vuil op een milde manier wegkrijgen.
  • Doe je ring als het kan af als je zwaar werk met gereedschap gaat verrichten. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook op hamerslag (putjes) in de ring te voorkomen.

Heb je nog vragen, of wil je een afspraak maken om je sieraden te laten controleren óf op te knappen? Mail ons gerust.

Fijne zomer gewenst!

Babette en Teun

 

Teuns Design werkplaats gieten technieken

Persoonlijke aandacht

Wij werken op afspraak

Persoonlijke aandacht voor jou vinden wij bij Teuns Design belangrijk en we halen voldoening uit het afleveren van een sieraad dat helemaal naar jouw wens is. Daarom werken wij op afspraak. En ben je eenmaal in het bezit van een prachtig, persoonlijk sieraad? Dan geven wij je graag tips hoe je lang plezier van jouw sieraden kunt hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Ons atelier is gevestigd in het New Road Complex in Wijchen, vlakbij Nijmegen.